viernes, 30 de abril de 2010

plantes_carnivoresCMC


Aquest powerpoint que em realitzat respon de manera didàctica totes les preguntes que et pots fer sobre les plantes carnívores

7 comentarios:

  1. Aquest és un blog força interessant ja que no tracta un tema massa comú, és original. No està malament conèixer coses noves cada dia i gràcies a aquest blog puc aprendre coses que no coneixia i que ara trobo bastant interessants. Crida l'atenció visualment encara que trobo que la decoració està una mica massa recargada i en ocasions m'arriba a cansar. Per tota la resta el trobo un blog ben fet i alhora interessant. Crec que heu fet un gran treball. Felicitats.

    Marc Ros Martí

    ResponderEliminar
  2. No tothom parla de les plantes carnívores i trobo adequat aquests blog i el tema del que es tracta; seguint aquest blog podré saber més sobre aquestes rares plantes.
    El diseny del blog, amb tons verds, ja convida a llegir-ne alguna cosa.

    Alejandro Romero

    ResponderEliminar
  3. Un tema interessant i molt original, he pogut comprobar algunes teorias que tenía sobre les plantes carnivores, demoment es el Blog que més m'ha agradat, felicitats per un treball ben fet !!

    ResponderEliminar
  4. Tema desconegut, que fa que l fagi un gran tema.
    Hem sembla molt interessant el que heu realitzat en el power point, degut a que no es té coneixement sobre aquest aspecte dels vegetals.
    Gran treball

    Gonzalo Romero

    ResponderEliminar
  5. Ha sigut un blog bonic de visitar degut a la originalitat del seu tema. Tant el vídeo com les fotografies són molt adequades als apartats descrits.

    Felicitats.

    David Fernández

    ResponderEliminar
  6. Ja està bé canviar d'aires i agafar un tema que per molta gent és desconegut o en sap poca cosa.
    El video resulta molt interessant. Molt bon treball.

    ResponderEliminar
  7. El blog que heu fet està molt bé i la informació és bastant bona.

    Xavi Huguet.

    ResponderEliminar